• VARA ASTA GASITI CELE MAI NOI FILME!
Acasă » Programe » Programe

BS Player Pro 2.69.1079 Final Multilang Incl. Keymaker - CORE
18-Apr-2016, 16:06:15
 
Descriere bsplayer bs player pro 2015 bs.player
 Mai intai dezistalati vechea versiune , dati un restart sau scoateti aplicatia veche cu un program care curata si intrarile din registri pt. ca noua versiunea sa nu va ceara serial number mereu ci sa il puteti inregistra cu unul generat de unul din generatoare (keygens) - aceasta operatiune nu este obligatorie dar unele persoane care au raportat probleme au putut sa rezolve problema prin aceasta metoda.Info

BS Player PRO
BS.Player - cel mai bun player multimedia (DivX, video HD si AVC video, filme, audio, DVD-uri) din lume! Inca de la bun început în anul 2000, BS.Player ™ a fost unul dintre jucători din lume multimedia cele mai populare. Este popular din mai multe motive, unul cu toate acestea ar trebui subliniat: BS.Player ™ este primul jucător vreodată pentru a permite utilizatorilor săi să se concentreze asupra vizionarea unui film în loc de a face cu capacități slabe de calculator sau rulează în jurul căutarea pentru o setare adecvată și codec-ul .BS.Player ™ este utilizat de mai mult de 70 de milioane de utilizatori media din intreaga lume si a fost tradus în mai mult de 90 de limbi ale lumii. Toate versiunile descarcate ale versiunii noastre FREE depășesc suma tuturor descărcărilor de playere media competitive și de plătit DivX sau DVD. Intrucat nu utilizeaza mult din resursele de procesare CPU pentru playback multimedia este potrivit pentru toți cei care folosesc calculatoare mai putin capabile.
Acum, vă puteți bucura în cele din urmă redarea HD DVD și filme AVCHD de cea mai buna calitate, cu cerințe minime de sistem. BS.Player poate reda orice film pe YouTube direct de pe internet și salvați-l pe disc local.
Cel mai important, BS.Player ™, un film media player gratuit, este un produs pentru piața mondială și, prin urmare, mai multe mass-media este echipat cu o serie de opțiuni de subtitrare avansate care permit utilizatorilor să vizioneze conținut video cu subtitrari din cele mai populare formate de subtitrare (MicroDVD. sub, VobSub .sub + .idx, SubViewer .sub, (Advanced) substație Alpha .ssa sau .ass, SubRip .srt, VPLAYER .txt ...). BS.Player este, de asemenea, un jucător AVCHD și vă permite să afișați filme în format video AVCHD (Advanced Video Codec High Definition) utilizate în camere video digitale fără bandă.
BS.Player ™ este filmul de software și media player care suporta toate video populare și audio fișier media tipuri, containere și formate, cum ar fi: DivX, Xvid, AVI, MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, 3ivx, YouTube video streaming, AVC HD (AVCHD), QT QuickTime MOV, RM Real media, OGM, Matroska, MKV, asf, wmv, DV, m1v, M2V, mp4, monovolumelor, swf, vob și wav, Mpa, MP1, MP2 , MP3, OGG, aac, DTS, Dolby Surround, Dolby Digital 5.1 DD - AC3, aif, berbec, WMA, FLV (Flash și YouTube Video) și multe altele!

Homepage
http://bsplayer.com/bsplayer-english/products/bsplayer-pro.html 
Atentie - Unii antivirusi pot detecta Keygeneratorul drept ceva daunator! Este o alarma falsa (false positive detection).
Daca din diverse motive nu puteti folosi Keygenul , cautati serial numbere in Serial Numbers.txt . Parola arhivei ce contine Keygenul este
: Open 
Tranziţii: 0 | Adăugat de: FBI_Admin | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Here goes the code: